Schaakvereniging Veldhoven
Welkom bij Schaakvereniging Veldhoven

Schaakvereniging Veldhoven werd opgericht op 2 februari 1968 en is aangesloten bij de Noord-Brabantse Schaakbond. Ons speellokaal is in Dorpshuis D'n Bond aan de Rapportstraat in Veldhoven, iedere donderdagavond. Onze club heeft op dit moment ongeveer 30 leden.

Activiteiten

Donderdag is onze clubavond. Er wordt dan een interne competitie gespeeld waarbij ieder vrij is om wel of niet mee te doen. We beginnen om 20:15 uur.

In de externe competitie spelen we dit seizoen 2022-2023 samen met De Kemppion uit Steensel en E.V.S. uit Valkenswaard. We hebben samen 4 teams in de derde, vierde, vijfde en zesde klasse van de KNSB, zodat we voor al onze leden een partij op het best passende niveau kunnen aanbieden. Ook dit seizoen organiseren we weer begin juli 2023 het open NBSB-snelschaakkampioenschap voor teams. Onze vereniging staat altijd open voor enthousiaste schakers op elk niveau om haar voortrekkersrol in de Kempen te kunnen behouden. U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend enkele keren onze clubavond te bezoeken. Heef u nog vragen? Mail dan gerust onze wedstijdleider Frans Wolferink of een van onze andere bestuursleden, zie informatie.

Jeugdafdeling

Helaas hebben we met ingang van het seizoen 2020-2021 de jeugdafdeling op moeten heffen door een tekort aan vrijwilligers.